OKQ8 storsatsar på mjukglass i sommar

0
824

OKQ8 hade en fantastisk sommar förra året och var den drivmedelsaktör på marknaden som sålde mest glass i hela Sverige. I år storsatsar man på mjukglass och ”drömshake” för att ge människor på väg ett ännu bättre och godare stopp längs vägen.

– Det känns fantastiskt roligt satsa på en så god och somrig produkt som mjukglass. Nu ser vi fram emot en varm och lång sommar så att vi även detta år kan slå rekord i glassförsäljning. Genom att erbjuda mjukglass på alla våra bemannande stationer* hoppas vi kunna ge en ännu bättre upplevelse för dem som besöker oss i sommar, säger Marie Edberg, kategorichef, OKQ8.

OKQ8 har investerat i nya mjukglassmaskiner för att säkerställa att alla resenärer ute på vägarna i Sverige i sommar kan stanna till för en riktigt god mjukglass med flera sorters topping. Den som istället föredrar en smarrig drömshake behöver inte misströsta. OKQ8:s drömshake är som namnet utlovar en riktig dröm, en milkshake i tre läckra smaker – jordgubb, choklad och den något vuxnare smaken, lemon-curd.

Mjukglassen kostar 25 kronor och drömshaken 39 kronor. Utöver detta har OKQ8 ett brett sortiment av stycksaksglass från GB och Triumfglass. Förra året sålde OKQ8 800 000 mjukglassar och 3,5 miljoner stycksaksglassar.

Från och med juni finns mjukglass och drömshake på OKQ8:s bemannade stationer* från Trelleborg i söder till Kiruna i norr.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here